social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος Μαρίνου-Μπαλασάκης από τον Ηλυσιακό

Τέλος Μαρίνου-Μπαλασάκης από τον Ηλυσιακό

Παρελθόν από τον Ηλυσιακό αποτελούν δυο ποδοσφαιριστές που τον τελευταίο 1,5 χρόνο αποτέλεσαν βασικά στελέχη των κιτρινόμαυρων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρίνου (31 χρονών μέσος -δεξιά στη φώτο) και Βαγγέλη Μπαλασάκη (30 χρονων τερματοφύλακας-αριστερά στη φώτο) που έλυσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο του κέντρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Μπαλασάκη και Γιάννη Μαρίνου.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές συνέδεσαν την περσινή τους πορεία με την άνοδο της ομάδας αφού συνέβαλλαν στην επιστροφή του συλλόγου στην Γ' Εθνική παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου με τις εμφανίσεις τους.

Φέτος τόσο ο Μαρίνου (13 συμμ./1γκολ) όσο και ο Μπαπλασάκης (16 συμμ.) είχαν εξαιρετική παρουσία και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αποτελώντας αναπόσπαστα κομμάτια για τον Ηλυσιακό.

Ευχαριστούμε και τους δυο ποδοσφαιριστές για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και την εξαιρετική τους παρουσία και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Υ.Γ. Σημειώνεται ότι η λύση της συνεργασίας προήλθε μετά από επιθυμία των δυο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζήτησαν να αποδεσμευτούν από την ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία τους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35