social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα για 4ο όμιλο: Οι πορτιέρο που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους!

Θέμα για 4ο όμιλο: Οι πορτιέρο που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους!

Η αμυντική γραμμή σίγουρα σε μια ομάδα είναι ικανή να καθορίσει το στόχο της κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Το soccerlive.gr συγκέντρωσε στατιστικά από τους τερματοφύλακες με τις καλύτερες επιδόσεις, στοιχεία που δείχνουν ότι η βαθμολογία δεν λέει... ψέματα.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται δυο πορτιέρο. Ο ένας είναι ο Βαγγέλης Μπαλασάκης που μπορεί να αποχώρησε από τον Ηλυσιακό αλλά είναι ο τερματοφύλακας που έχει δεχτεί μαζί με τον Χρήστο Κούμπουλα τις λιγότερες παραβιάσεις σε σχέση με τα ματς που έχουν δώσει το παρών.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος, πλέον, πορτιέρο της Νέας Ιωνίας σε 16 ματς έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του σε 9 ματς.

Συγκάτοικος του είναι ο Χρήστος Κούμπουλα του 2ου στη βαθμολογία Εθνικού Πειραιά αφού σε 16 ματς που έχει βρεθεί κάτω από την εστία των κυανόλευκων δεν έχει δεχτεί σε 9 ματς τέρμα, βοηθώντας την ομάδα του Πειραιά να είναι αήττητη και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Ζαχαρίας Καβουσάκης του ΠΟΑ αφού σε 15 ματς που έχει αγωνιστεί δεν έχει δεχτεί τέρμα σε 7 αγώνες.

Ακολουθούν οι Δημήτρης Σκαφίδας του Πανιώνιου και Γιώργος Σικαλιάς του Άρη Πετρούπολης.

Ο πρώτος σε 13 ματς έχει κρατήσει το μηδέν σε 6 ματς ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας των δυτικών προαστίων σε 16 ματς αποδείχθηκε... κέρβερος σε 6 επίσης αγώνες.

Στην 4η θέση είναι ο Φώτης Καραγκιολίδης του Φωστήραο οποίος σε 15 ματς (Ο Φωστήρας έχει ματς λιγότερο) έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία 5 φορές.

Τέλος στην 5η θέση είναι ο Γιώργος Χανιωτάκης του Αλμυρού ο οποίος σε 13 ματς (ο Αλμυρός έχει ματς λιγότερο με τον Φωστήρα) έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία 4 φορές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35