social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Στέφανος Συμεωνίδης στην Επισκοπή

Ο Στέφανος Συμεωνίδης στην Επισκοπή

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Επισκοπή

 

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Στέφανου Συμεωνίδη. Πρόκειται για έναν 20χρονο αριστερό μπακ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Θεσπρωτό και έρχεται τώρα στο Ρέθυμνο για να βοηθήσει την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει φέτος στη Γ’ Εθνική.
Ο Στέφανος Συμεωνίδης έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 6 Αυγούστου του 2003 και έχει ύψος 1.77μ..
Ο νεαρός οπισθοφύλακας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον σύλλογο του Ελευθεριακού. Από τα 14 του χρόνια, πέρασε στον Ολυμπιακό Βόλου κι έπειτα μεταγράφηκε στον Βόλο όπου έφτασε να αγωνιστεί στην Super LeagueK19 τη σεζόν 2021-22. Την επόμενη σεζόν (2022-23), πήρε μεταγραφή στον Κεραυνό Αγγγελοχωρίου όπου παρέμεινε ως τον Δεκέμβριο του 2022. Στο β’ μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης. Από το περασμένο καλοκαίρι (2023) και μέχρι πρότινος (Δεκέμβριο του 2023) ο νεαρός μπακ αγωνιζόταν με τα χρώματα του Θεσπρωτού.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες”.

 

Στ. Συμεωνίδης: “Μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα”
Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα, ο Στέφανος Συμεωνίδης είναι το πρώτο μέσα στον Ιανουάριο. Ο νεαρός μπακ που κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα μας, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: “Η ομάδα με υποδέχθηκε πολύ καλά. Όλα τα παιδιά καθώς και οι προπονητές, με υποδέχθηκαν με μεγάλη θέρμη και γι’ αυτό και ένιωσα πολύ όμορφα και άνετα στο προπονητικό του Τσεσμέ.
Αυτό που θέλω τώρα είναι, να μπορέσω να βοηθήσω και να βοηθηθώ μα πάνω απ’ όλα, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από το να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35