social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από τον Σαρωνικό Αναβύσσου στην Εράνη Φιλιατρών!

Από τον Σαρωνικό Αναβύσσου στην Εράνη Φιλιατρών!

Η Έρανη Φιλιατρών ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Πουλιάνου, ενός 20χρονου αμυντικού με αξιόλογη πορεία στο ενεργητικό του.

Ο Πουλιάνος ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλλονή, όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και κατάφερε να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό. Αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού, προτού μετακομίσει στην Ηλιούπολη.

Με την Ηλιούπολη κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πέτυχε την άνοδο στη Superleague 2. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Σαρωνικό Αναβύσσου, από τον οποίο και αποκτήθηκε από την Εράνη.

Αποτελεί την 3η χειμερινή μεταγραφή μετά τους Γιώργο Μανωλάκο (τερματοφύλακας), Νίκο Παπαδόπουλο (εξτρέμ).

Η Έρανη καλωσόρισε τον Πουλιάνο στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Εράνης Φιλιατρών:

“Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα μας που ενισχύει τον χώρο της αμυντικής γραμμής εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν πολλά υποσχόμενο άσο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πουλιάνο που θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως κάτοικος Φιλιατρών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο 20χρονος αμυντικογενής ποδοσφαιριστής διαθέτει σημαντικές παραστάσεις στο ενεργητικό του και γεμάτες χρονιές στα πόδια του.

Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από την Καλλονή όπου και εντυπωσίασε για να κάνει το βήμα στον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των τμημάτων υποδομής από την Κ-15 έως την Κ-19 του τριφυλλιού.

Ακολούθησε η Ηλιούπολη με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και μαζί την άνοδο στη Superleague 2, προτού ακολουθήσει ο Σαρωνικός Αναβύσσου από τον οποίο και αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα του συλλόγου μας.”

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35