social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο ΑΟΑΝ, 3-0 την Αγία Παρασκευή

Άνετα ο ΑΟΑΝ, 3-0 την Αγία Παρασκευή

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΑΟΑΝ έκαμψε την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής και μπήκε με θετικό τρόπο στο 2024.

Για τη 17η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Αγ. Νικολάου επικράτησε με 3-0 απέναντι στη «Σάντα», που βλέπει το έργο της για διεκδίκηση της σωτηρίας να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σένκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Πύλιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 23' ο Κατσικοκέρης ήταν στο σωστό σημείο, στο γύρισμα του Πύλιου και με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι Κρητικοί έφτασαν στο τελικό 3-0 στο 88' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρλίτος, σε παράβαση που κέρδισε ο Πύλιος από τον Πρίφτη.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης (46' Δολαψάκης), Τζιλεδάκης, Πυθαρούλης (64' Τσανάι), Χριστογιάννης, Καμαρα, Φουκαράκης, Κατσικοκέρης (75' Μαρτσάκης), Σένκα (84' Καρλίτος), Πήλιος, Νοκάι (75' Πλουσής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Κόλις, Κουράκλης, Πρίφτης, Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Δημητρούλας (46' Καραγιάννης), Στυλιανόπουλος (81' Καστανιώτης), Μούλος, Μπάκος, Κουτσουπιάς (89' Αναγνωστόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35