social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαρκό με τον Αστέρα Βάρης (2-2)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Μαρκό με τον Αστέρα Βάρης (2-2)

«Χορταστικό» παιχνίδι το οποίο δεν ανέδειξε νικητή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου το απόγευμα της Κυριακής (7/1).

Μαρκό και Αστέρας Βάρης έμειναν στο ισόπαλο 2-2, στην πρώτη τους υποχρέωση για το 2024 και στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο, στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Βασιλειάδη να ολοκληρώνει με σουτ προσωπική ενέργεια και να «πληγώνει» την προηγούμενη ομάδα του (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ευτύχησαν να φτάσουν σε ανατροπή μέχρι την ανάπαυλα. Στο 25' ο Σάμιος έκανε την ενέργεια μέσα στην περιοχή και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 45' ο Λαζαρίδης έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε σε σώμα και άλλαξε κατεύθυνση (2-1). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας κυνήγησε την ισοφάριση και δικαιώθηκε στο 78ο λεπτό, με τον Ντούλια να λυτρώνει την ομάδα του και με κεφαλιά να γράφει το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδας)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Φρέρης (46' Ευθυμίου), Μωραΐτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης, Σάμιος (60' Κιούσης), Πίκουλας (88' Ριτσοτάκης), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης (75' Σταμάτης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μπελαβράκης, Καλέλα, Νικολακόπουλος, Ντιαγνέ, Ντούνης (88' Μπάκας), Χριστίνης (70' Νταγκουνάκης), Ψυχογιός, Ντούλιας (83' Μαγγανάς), Βασιλειάδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35