social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κεφάτος» ο ΑΟΑΝ, 5-0 τον Περαμαϊκό

«Κεφάτος» ο ΑΟΑΝ, 5-0 τον Περαμαϊκό

Άλλη μία νίκη και, μάλιστα, ευρεία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟΑΝ, ανεβαίνοντας «καλοπάτια» στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου ξέσπασε κατά του Περαμαϊκού, του οποίου επιβλήθηκε με 5-0, σε εξ αναβολής αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη 15η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με πλασέ του Φουκαράκη μετά από γύρισμα του Νοκάι (1-0), με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 32', όταν η μπάλα κατέληξε άουτ σε εξ επαφής προσπάθεια του Κοντάκου να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοντογιαννάτου. Ο ΑΟΑΝ βρήκε δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα και έκανε «άλμα» νίκης. Ήταν το 41ο λεπτό όταν ο Κατσικοκέρης ακολούθησε τη φάση μετά από δοκάρι σε σουτ του Μαρτσάκη και με πλασέ σκόραρε για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους κυανόλευκους να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Στο 61' ο Νοκάι με πλασέ μετά από ασίστ του Κατσικοκέρη έκανε το 3-0, στο 69' ο Φουκαράκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατσικοκέρη έγραψε το 4-0 και δύο λεπτά αργότερα (71') ο Νοκάι με πλασέ σε τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Διονύσης-Κελαϊδής (Ρεθύμνου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσανάι, Μαρτσάκης, Χριστογιάννης, Καμαρα, Νοκάι (75' Καρλίτος), Φουκαράκης (75' Μαρινάκης), Κατσικοκέρης (87' Χατζιάι), Σένκα (75' Δολαψάκης), Πήλιος.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Βέσι, Στεφανής, Γκίνο, Παπαθανασίου (67' Μαχμουτάι), Κουφουδάκης, Φιλιμέγκας, Κοντάκος (46' Αμαραντίδης), Βίλιμ.

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35