social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εράνη Φιλιατρών: Επιθετική ενίσχυση με Γιάννη Φάκη

Εράνη Φιλιατρών: Επιθετική ενίσχυση με Γιάννη Φάκη

Η Έρανη Φιλιατρών έκανε την τέταρτη μεταγραφή της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση του 22χρονου Σερραίου επιθετικού Γιάννη Φάκη.

Ο Φάκης, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 2001, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Σερρών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες της SKODA Ξάνθης. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ακριτικής πόλης. Στις 26 Ιανουαρίου του 2019 πραγματοποίησε σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 13 ημερών την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή και την περσινή σεζόν, ο Φάκης αγωνίστηκε με τον Θεσπρωτό στην Β’ Εθνική. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίο ταλέντο και έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος (Παίδων, Νέων, Εφήβων και Ελπίδων).

Γιάννης Φάκης: Η ανακοίνωση της Εράνης
Η διοίκηση της Εράνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση του 22χρονου Σερραίου επιθετικού Γιάννη Φάκη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις από την Superleague και η άφιξη του στα Φιλιατρά δυναμώνει σημαντικά την γραμμή κρούσης της ομάδας μας εν όψει του δεύτερου γύρου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος (Παίδων, Νέων, Εφήβων και Ελπίδων) πλην από εκείνη των Ανδρών και διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα.

Έχει καταγράψει συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική με τα χρώματα της SKODA Ξάνθης, του Ηρακλή και του Θεσπρωτού και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να κάνει την διαφορά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδα μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35