social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλείνει» αμυντικό από τη Γουατεμάλα ο Απόλλων Σμύρνης!

«Κλείνει» αμυντικό από τη Γουατεμάλα ο Απόλλων Σμύρνης!

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού βρήκαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης τη λύση για την αποφασιστική ενίσχυση των μετόπισθεν, ενόψει της συνέχειας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της «ελαφράς ταξιαρχίας», οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης βίζας του Έντγουιν Ρίβας, ο οποίος κατάγεται από τη Γουατεμάλα, διαθέτει αμερικανικό διαβατήριο και αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Αμερικής. Μάλιστα, ο Ρόναλντ Γκόμεζ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον έμπειρο αμυντικό να αγωνίζεται σε φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα, αποκομίζοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Το σχετικό κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εδώ και αρκετές μέρες προπονείται με την ομάδα της Ριζούπολης ο Edwin Rivas, νέος αμυντικός με τεράστιες εμπειρίες που. Τα τελευταία χρόνια ο 32χρονος Rivas αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Αμερικής και θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αγωνίσθηκε μάλιστα με τον Απόλλωνα στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα και ο τεχνικός της ομάδας, κ. Γκόμεζ έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή, οι οποίες όμως είναι δυστυχώς χρονοβόρες και είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35