social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 τον ΑΟΑΝ

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 τον ΑΟΑΝ

Μία εβδομάδα μετά την ήττα στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου ο Άρης Πετρούπολης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας μία νίκη η οποία τον διατηρεί στο γκρουπ των ομάδων που οδηγούν την κούρσα στον 4ο όμιλο.

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Βλαχομήτρο η ομάδα του Κ. Βελιτζέλου επικράτησε με 2-1 του ΑΟΑΝ, μετουσιώνοντας την ανωτερότητά της σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης στο γήπεδο Αλκυών.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Βλαχομήτρος έκανε το πλασέ και ανάγκασε τον Ψιμόπουλο σε μεγάλη απόκρουση, ενώ στο 21' η μπάλα προσγειώθηκε στο πάνω μέρος του δοκαριού από την κεφαλιά του Σκεντεράι σε κόρνερ του Τσιλιγκίρη. Στο 25' η μπάλα έφυγε άουτ στο σουτ του Νοκάι από πλάγια θέση και δύο λεπτά μετά (27') οι ερυθροκίτρινοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε διαγώνιο σουτ του Βλαχομήτρου (1-0). Στο 29' ο Ψιμόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σε σουτ του Γκότοβου, ενώ στο 41' ο Φουκαράκης απείλησε με κεφαλιά σε σέντρα του Πήλιου, όπου η μπάλα έφυγε άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ήταν το 54' όταν ο Τσουβαλτσίδης επιχείρησε τη σέντρα και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά σκόραρε ξανά για το 2-0. Έκτοτε ο ΑΟΑΝ έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι και το... βρήκε στο 70' με πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι από τον Γκότοβο και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρλίτος για το 2-1. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην «αντεπίθεσή» τους και ο Άρης έφτασε δίκαια στη νίκη.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουρκουνασιός (Πειραιώς)-Βάτος (Άρτας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (76' Γ. Κρητικός), Τσερκώνης (65' Μπαριαμπάς), Καρδάμης, Γκότοβος, Μενάι, Σκεντεράι (76' Φαρμάκης), Τσίτσαρης, Στ. Κρητικός, Τσιλιγκίρης (90' Θεοδωρακόπουλος), Βλαχομήτρος (90' Χ. Μουστάκης)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Ν. Μουστάκης (59' Δολαψάκης), Τσιλεδάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Μαρινάκης (59' Καρλίτος), Νοκάι, Φουκαράκης, Κατσικοκέρης, Μαρτσάκης, Πήλιος (69' Μαρκάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35