social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάτησε... γκάζι στο δεύτερο ο Εθνικός, 4-0 τον Ελλοπιακό

Πάτησε... γκάζι στο δεύτερο ο Εθνικός, 4-0 τον Ελλοπιακό

Για ένα ημίχρονο το -ιστορικού χαρακτήρα- παιχνίδι στο γήπεδο της Ελλοπίας ήταν αμφίρροπο.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Εθνικός ανέβασε στροφές, πέτυχε τέσσερα γκολ και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στον Ελλοπιακό, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ρυθμό του αντιπάλου . Οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο 45λεπτο, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Εν τέλει, κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη εστία στο 51ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Γεωργούση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο λάθος στην άμυνα (0-1). Στο 55' ο Μακρυγιάννης πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με σουτ από θέση εκτός περιοχής στο «Γ» (0-2) και στο 68' ο Ντινιωτάκης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον γκολκίπερ Κυριατζή για το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό με πλασέ του Πολύζου έπειτα από ασίστ του Ντινιωτάκη.

Διαιτητές: Μαράνος, Τζέλος-Κουλοσούσας (Αθηνών)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Κυπραίος (54' Αχείμαστος), Χατζάι, Καλαμπόκας, Τσέλλος, Ρεσβάνης (54' Ικπινόμπα), Χατζηλάμπρος (68' Σαντζάκου), Μάκο, Σπανός (82' Γεωργίου), Μπρούνο (82' Τζόρνταν), Ριζάι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Θεοδώρου (83' Κατσόγιαννης), Μαλάι, Ντινιωτάκης (83' Σέχου), Πολύζος, Γεωργούσης (70' Σκεντεράι), Μακρυγιάννης (77' Κυριαζής), Αντωνίου (77' Σεκούμπα).

(photo: ethnikosfc)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35