social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο αποφασιστικός Ιάλυσος υπέταξε τη Μαρκό (3-0)

Ο αποφασιστικός Ιάλυσος υπέταξε τη Μαρκό (3-0)

Στο ματς του πρώτου γύρου είχε υποστεί την ήττα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει στο «διπλό».

Το απόγευμα της Κυριακής (14/1) ο Ιάλυσος πήρε τη... ρεβάνς απέναντι στη Μαρκό, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 στην αναμέτρησή τους για τη 18η αγωνιστική, στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι ερυθροκίτρινοι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ, όταν σε σέντρα του Εμπουμπά και έξοδο του Βουτσελά, η μπάλα έφτασε στον Χατζηνικόλα ο οποίος αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι πράσινοι ανέβασαν... στροφές, πίεσαν για την ισοφάριση και, μάλιστα, είχαν δοκάρι στο 30ο λεπτό σε κεφαλιά του Σάμιου από κόρνερ του Λαζαρίδη. Στο δεύτερο μέρος και μέσα σε ένα εξάλεπτο οι νησιώτες «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Στο 58' ο Γιώργου αξιοποίησε την ασίστ του Εμπουμπά και με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 63' ο Κάμπα με σουτ, ξανά από ασίστ του κορυφαίου Εμπουμπά, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Πουλόπουλος-Τέσσης (Πειραιώς)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Εμπουμπά (86' Κοντός), Αθανασίου (86' Βασιλείου), Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (72' Βλαχάβας), Κάμπα (81' Πιπέρης), Ιντρίζι, Πατσίλης

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης (72' Κιούσης), Σάμιος, Παυλίδης, Ευθυμίου (88' Ριτσοτάκης), Πίκουλας, Λαμπρόπουλος (88' Πιέτρης), Λαζαρίδης (64' Μωραΐτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35