social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μίχο για τα μετόπισθεν ο Απόλλων Σμύρνης

Μίχο για τα μετόπισθεν ο Απόλλων Σμύρνης

Στοχευμένη, αλλά και αξιόλογη, μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Άκη Μίχου, ο οποίος φέτος είχε ένα πρώτο εξάμηνο με τα χρώματα της Επισκοπής, σημειώνοντας 15 συμμετοχές και 1 γκολ στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει, επίσης, άλλες 40 συμμετοχές στο ίδιο πρωτάθλημα, με τις φανέλες του ΑΟ Υπάτου, του Πανιωνίου και της ΑΕ Ερμιονίδας. Η ενημέρωση των κυανόλευκων, όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στα πλάνα του Ρονάλντ Γκόμεζ, αναφέρει:

«Συνεχίζει τις επιλεκτικές του μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας του ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο Τριαντάφυλλος (Άκης) Μίχος, μένοντας ελεύθερος από την Επισκοπή, συμφώνησε με την ομάδα της Ριζούπολης. Το δελτίο του έχει ήδη εκδοθεί και τίθεται άμεσα στις υπηρεσίες του προπονητή του. Πρόκειται για ένα πανύψηλο παιδί (187 εκ),με πολύ καλή τεχνική για αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν αμυντικό χαφ.

Γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου του 2000, ο Άκης ήρθε στον Απόλλωνα με την ελπίδα της καθιέρωσης και του άλματος σε ανώτερη κατηγορία. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας παρακολουθεί κάθε ποδοσφαιριστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο κάθε προσθήκη στην ομάδα μας, πέρα από το χαρακτήρα και το ήθος που απαιτούνται, να προϋποθέτει και..υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Απόλλωνας και οι απανταχού φίλαθλοι μας καλωσορίζουν τον Τριαντάφυλλο στην οικογένειά μας».

 


Σχετικά άρθρα

«Καθάρισε» εμφατικά ο Αίας Σαλαμίνας, 6-0 τον Πυθαγόρα στη Σάμο!

Άρης Πετρούπολης: Ενημερώνει για τα εισιτήρια του τελικού

Σεροπιάν: Κάποιες στιγμιαίες αδράνειες μας στοίχισαν [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35