social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιφνίδια παραίτηση Χρυσόπουλου στην ΑΕΡ Αφάντου!

Αιφνίδια παραίτηση Χρυσόπουλου στην ΑΕΡ Αφάντου!

Σε ένα χρονικό σημείο όπου η ΑΕΡ Αφάντου πραγματοποιεί σταθερά ανοδική πορεία στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, με συνεχή θετικά αποτελέσματα, αλλά και λίγη ώρα μετά την ισοπαλία στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό (0-0), ο Δημήτρης Χρυσόπουλος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία των κόκκινων!

Σε γραπτή του δήλωση ο νεαρός προπονητής επικαλείται «προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους» σχετικά με την απόφασή του, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε σε αυτό το εξάμηνο διάστημα παρουσία του στους νεοφώτιστους της Ρόδου. Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ρ.Α για τη συνεργασία που είχαμε και τον επαγγελματισμό τους στη διάρκεια της, όπως και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να την καθοδηγησω στην πρώτη της παρουσία στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκα σε αυτους τους 6 μήνες. Για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους ωστόσο, είμαι αναγκασμένος να ανακοινώσω την παραίτησή μου, μετά από ένα αποτέλεσμα που έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο αδικήσαμε έως τώρα τις δυνατότητες μας. Είμαι σίγουρος ότι η Α.Ε.Ρ.Α θα πετύχει ούτως ή άλλως τους στόχους της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35