social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» το Χαϊδάρι στο Πέραμα (0-1)

Μεγάλο «διπλό» το Χαϊδάρι στο Πέραμα (0-1)

Πολύτιμη νίκη σε ματς ιδιαίτερης σημασίας πήρε το Χαϊδάρι και «ρέφαρε» για την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Αλμυρό.

Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο Περάματος απέναντι στον Περαμαϊκό, σε ένα παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο ομάδες και το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 10ο λεπτό ο Βακράκος κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ματτέα νικήθηκε από τον -εξαιρετικό- γκολκίπερ Θεολόγη στην εκτέλεσή του. Στο 15' ο Αργυρίου έπιασε το σουτ, ο Θεολόγης επενέβη και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Αργυρίου είχε και δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αλεξίου! Στο 30ο λεπτό ο Ποσίνκοβιτς έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως ο Ντούνης μπλόκαρε στην καλύτερη ευκαιρία των πράσινων στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πάλεψαν για το γκολ της νίκης, το οποίο σημειώθηκε στο 80ο λεπτό από... κυανέρυθρα πόδια! Έχοντας περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά νωρίτερα και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Χαϊδαρίου, ο Μπερνιδάκης υποδέχθηκε την μπάλα, πέρασε θαυμάσια κάθετη πάσα στον χώρο για τον Ματτέα και εκείνος με πλασέ σκόραρε για το 0-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Περαμαϊκού έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία του Πράνταλου, υποστηρίζοντας πως ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Χαϊδαρίου και μερολήπτησε υπέρ τους στον πειθαρχικό τομέα.

Διαιτητές: Πράνταλος, Καρράς-Γαλάνης (Αχαΐας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Βέση, Τσίνα (23' Λάππας), Παπαθανασίου, Καραγιαννίδης (78' Χωματιανός), Κουφουδάκης, Φιλιμέγκας, Μαχμουτάι (60' Κοντάκος), Ποσίνκοβιτς

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας, Ζίζηλας (75' Μπερνιδάκης), Μπέλερης, Αννιτσάκης, Ματτέα (86' Ερρίκος), Μουκίδης, Βακράκος, Μπουτσικάρης (63' Τσιούλος), Αργυρίου.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35