social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» ελπίδας ο Ελλοπιακός, 4-1 τον Ατρόμητο Πειραιά στου Ρέντη

«Τρίποντο» ελπίδας ο Ελλοπιακός, 4-1 τον Ατρόμητο Πειραιά στου Ρέντη

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Ελλοπιακός και πλησίασε στις θέσεις της σωτηρίας στον 4ο όμιλο, ανανεώνοντας τις ελπίδες του ενόψει της συνέχειας στο Πρωτάθλημα.

Οι Βοιωτοί πέρασαν με άνεση από το γήπεδο του Ρέντη, όπου επιβλήθηκαν με 4-1 του ουραγού και... εξασθενημένου Ατρόμητου Πειραιά. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Βρέτο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στο 15ο λεπτό έκανε το 0-1 με πλασέ, για να έρθει στο 43' ο Σπανός και με πλασέ να γράψει το 0-2. Στο 60' ο Βρέτο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με σουτ, ενώ στο 73' σκόραρε εκ νέου με σουτ, στο οποίο η μπάλα χτύπησε και σε σώματα αμυνομένων, αλλάζοντας πορεία (0-4). Το γκολ της... τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Μούκα με σουτ (1-4).

Διαιτητές: Κεφιλής, Θεοδωρόπουλος-Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Βάτσιος, Ρούσκα (45' λ.τρ. Λέλος), Ρηγόπουλος, Δούμουρας, Αποστόλου, Κωτσερίδης (75' Σανσάρογλου), Ζορμπάς, Μπιλικαΐδης, Χοτζάι, Τσάκα (46' Μούκα), Καφτηράνης (75' Τάσης)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γερογιάννης, Παπαγεωργίου, Χασάι, Τσέλλος (60' Καλαμπόκας), Βιέννας (75' Γεωργίου), Μάρκου, Αλ Ομπισάτ (25' λ.τρ. Μεγάλος), Χατζηλάμπρος, Σπανός (75' Σιαμπάνης), Βρέτο, Ριζάι (75' Δημητρίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35