social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγχωτικά ο Παναιγιάλειος, 3-1 τη μαχητική ΑΕ Ερμιονίδας

Αγχωτικά ο Παναιγιάλειος, 3-1 τη μαχητική ΑΕ Ερμιονίδας

Σε ακόμη ένα ματς ο Παναιγιάλειος συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά βρήκε ξανά τον τρόπο να φτάσει στη νίκη που μάλιστα τον έφερε στο -4 από την κορυφή του 3ου ομίλου.

Η ιστορική ομάδα υποδέχθηκε στο γήπεδο της Αβύθου την ΑΕ Ερμιονίδας, που προέβαλε ισχυρές αντιστάσεις και λύγισε στα τελευταία λεπτά, με το 3-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κοντοχρήστου (1-0), ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46') ο Μιγιένγκα με γυριστή κεφαλιά από σέντρα του Σκρίντα ισοφάρισε σε 1-1. Οι «μελανόλευκοι» πίεσαν για το νικητήριο γκολ και λυτρώθηκαν στο 87' όταν ο Μακρής έπιασε σουτ και αιφνιδίασε τον Πονηρό, γράφοντας το 2-1. Στο 92' ο Παναιγιάλειος ξεδίπλωσε αντεπίθεση, ο Τσίπρας πέρασε κάθετη πάσα στον Κοντοχρήστο, εκείνος σέντραρε και ο Λιάτος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Φίτσας (Πρεβέζας/Λευκάδας), Πλέσσας (Ζακύνθου)-Νάστος (Πρεβέζας/Λευκάδας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς, Κίτος (61' Τρέσα), Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Τσίπρας, Μακρής, Πίσπας (71' Λιάτος), Κοντοχρήστος

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Καράι, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Σκρίντα, Τριμπόνιας, Οικονομίκος, Αλεξανδρής, Τάσιος, Ψύχας.

(photo: ermionidafc.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35