social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η θέση της Θύελλας Ραφήνας για τα γεγονότα της Ρόδου

Η θέση της Θύελλας Ραφήνας για τα γεγονότα της Ρόδου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Θύελλα Ραφήνας

Δυο μέρες μετά τα όσα συνέβησαν με την λήξη του αγώνα της  Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ  με την ομάδα μας στις 28/1/2024, τα οποία είδε όλη η Ελλάδα και από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από το βίντεο που κυκλοφόρησε και τράβηξε χωρίς να γίνει αντιληπτός (ευτυχώς) δικός μας άνθρωπος και λέμε ευτυχώς αφενός γιατί δεν ξέρουμε αν γινόταν αντιληπτός αν θα μπορούσε να το τραβήξει και αφετέρου για να μάθουν όλοι τι ακριβώς συνέβη, τον οποίο ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε για την συγκεκριμένη του πράξη και ενώ δεν έχουμε τοποθετηθεί καθόλου παρά μόνο το ανεβάσαμε για να έχουν όλοι επίγνωση όσων συνέβησαν, περιμέναμε μια ανθρώπινη συγνώμη από την διοίκηση του σωματείου της Α.Ε.Ρ. Αφάντου.

 
 

Αντί αυτού με έκπληξη διαβάσαμε την επίσημη τοποθέτηση του Προέδρου του Α.Ε.Ρ. Αφάντου και μάλιστα ιατρού Χρήστου Χριστοφή στην διαδικτυακή εφημερίδα «Ροδιακή» να λέει ότι προκαλέσαμε με ύβρεις και χειρονομίες και πως τέσσερεις-πέντε νεαροί φίλαθλοι που ….το αίμα τους βράζει έκαναν τα επεισόδια και πως η διοίκηση του προσπάθησε να περιορίσει.

 
 

Αναρωτιόμαστε λοιπόν πως είναι δυνατόν ένας επιστήμονας να ισχυρίζεται όλα αυτά όταν το οπτικοακουστικό υλικό δείχνει πεντακάθαρα ποδοσφαιριστές και μεγάλο αριθμό  «φιλάθλων» της ομάδας του να κτυπούν αδιακρίτως όποιον ποδοσφαιριστή μας έβρισκαν μπροστά τους, να σπάνε τις πόρτες των αποδυτηρίων μας και του διαιτητή και να προκαλούν για πολύ ώρα πανικό, τεράστια ένταση και τραυματισμούς.

 
 

Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε επίσημα και με συναίσθηση του ρόλου μας σαν Διοίκηση αθλητικού συλλόγου μόνο ευτυχώς, ευτυχώς που τραυματίστηκαν μόνο δύο αθλητές μας και σήμερα μπορούμε να μιλάμε και όχι να θρηνούμε θύματα που εύκολα θα μπορούσαν να υπάρχουν, όπως  επίσης το βίντεο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας όσων τραγικών συνέβησαν.

 
 

Για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων της Ε.Π.Ο. στα οποία προσφύγαμε και της Εισαγγελίας Ρόδου η οποία διέταξε αυτεπάγγελτη προκαταρτική εξέταση, με την ελπίδα οι τιμωρίες να είναι τέτοιες που καμία ομάδα να μη ζήσει ξανά την «φιλοξενία» του συλλόγου της Ρόδου.

 
 

Επίσημα επίσης να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον δηλωμένο στο φύλλο αγώνα ως προπονητή τερματοφυλάκων της Α.Ε.Ρ. Αφάντου κο Μήλιο Γεώργιο ο οποίος ήταν ο μοναδικός που μας βοήθησε να εισέλθουν οι αθλητές και οι προπονητές μας στα αποδυτήρια με κίνδυνο της δικής του σωματικής ακεραιότητας, βάζοντας το σώμα του μπροστά στο μένος και στα χτυπήματα των «τεσσάρων-πέντε νεαρών που έβραζε το αίμα τους».

 
 

Τέλος για το πώς φύγαμε από το γήπεδο ας ρωτήσει ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ρ. Αφάντου τον εκπρόσωπο της ομάδας του τι έγινε στο γραφείο των διαιτητών μαζί με τον δικό μας εκπρόσωπο.

 
 

Σε ότι αφορά τις απειλές για «φέρετρα» που μας ετοιμάζουν και μας απειλούν στο επίσημο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου μας λίγες μόνο ώρες μετά τα συμβάντα και για το προσεχές μας παιχνίδι στην πανέμορφη Ρόδο στις 11/2/2024 με την ομάδα της Ιαλυσού, είμαστε σίγουροι πως θα επιληφθούν τα αρμόδια όργανα και θα βρεθούν οι τόσο «γενναίοι» αποστολείς τους.-

 
 

ΜΕ ΤΙΜΗ   το   Δ.Σ.  του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤ. ΡΑΦΗΝΑΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35