social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διατηρεί τα σκήπτρα ο Παναργειακός (2-0 την ΑΕ Ερμιονίδας)

Διατηρεί τα σκήπτρα ο Παναργειακός (2-0 την ΑΕ Ερμιονίδας)

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Παναργειακός είναι η ομάδα που διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της κορυφής και την άνοδο στη Super League 2.

Για την 29η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Βαζάκα προσπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της ΑΕ Ερμιονίδας, επικράτησε με 2-0 στο ΔΑΚ Άργους και διατηρείται στην κορυφή και το +1 από την Κόρινθο.

Οι πράσινοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και πήραν «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Τσιώλη (1-0). Στο 56' ο Ντε Σόουζα πέρασε πάσα στον Ηλιόπουλο και εκείνος με σουτ «σφράγισε» την επικράτηση της ομάδας του (2-0).

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Παπαδάμ-Τέσσης (Πειραιώς)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Ντε Σόουζα (78' Γάσπαρης), Ηλιόπουλος (70' Ηλιόπουλος), Τσάνι (55' Τσιράκης), Τσούτσης (70' Κάτσης), Ελευθεριάδης (55' Καρυπίδης).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Μεχμετάι, Ντινόπουλος (46' Μαμουτάι), Αλεξανδρής, Κάλα (67' Ζάββος), Ψύχας, Τάσιος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35