social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... παλεύει ο ΠΑΟ Βάρδας, «αγχώνεται» ο Ιάλυσος (2-0)

Το... παλεύει ο ΠΑΟ Βάρδας, «αγχώνεται» ο Ιάλυσος (2-0)

Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» περιέπλεξε την κατάσταση στη μάχη για τη σωτηρία στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε με 2-0 τον Ιάλυσο για την 30ή αγωνιστική και ανανέωσε τις ελπίδες του για αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι Ροδίτες έχασαν την ευκαιρία να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Με αποφασιστική εμφάνιση οι πράσινοι έφτασαν στο σκορ της επικράτησης από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σπανός άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 45' ο Μικελάτος με σουτ έπειτα από σέντρα του Πλαστουργού διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Ανδριανός-Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Αδ. Τσερκούρας, Διονυσόπουλος, Κόκας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λιόσης (79' Κούστα), Πλαστουργός, Σπανός (49' λ.τρ. Θεοφάνης), Μικελάτος (74' λ.τρ. Μπελιάρντι)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πατσίλης, Τερζίου (64' Βλαχάβας), Καραγιώργης, Ιντρίζι, Γιώργου, Αθανασίου (73' Πιπέρης), Χατζησάββας (64' Χότζα), Δωματάς (73' Ραϊτάι), Χατζηνικόλας (46' Πελάρδης), Εμπουμπά.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35