social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόσθεσε «τρίποντο» η Επισκοπή, 5-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Πρόσθεσε «τρίποντο» η Επισκοπή, 5-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή της πρόσθεσε η Επισκοπή, παίρνοντας παράλληλα «ανάσα» στη μάχη που δίνει στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Κόλτζου επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0 του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός», «καθαρίζοντας» από το πρώτο μέρος το παιχνίδι.

Στο 11' ο Τσαμπουράκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπάρο έκανε το 0-1, στο 14' ο Μέτα από κοντά μετά από απόκρουση του Βάτζιου σε σουτ του Μπάρο σημείωσε το 0-2 και στο 27' δημιουργός των πρώτων δύο γκολ σκόραρε με πλασέ για το 0-3! Στο 38' ο Πατάς με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοναγκάγια έγραψε το 0-4 και στο 67' ο Κεφαλάς με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοναγκάγια διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Γαλάνης (Αχαΐας)-Πλέσσας (Ζακύνθου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βάτζιος, Μακράκης, Ρηγόπουλος, Ατσαδές, Ρούστα (35' Αντωνιάδης), Αποστόλου, Ζορμπάς, Κωτσερίδης (80' Τάσης), Καφτηράνης, Μούκα (46' Μπιλικαΐδης), Σταθακόπουλος (80' Λέλος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Λαδιάς, Κεφαλάς, Πάτας (80' Χουρδάκης), Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μεσσήνης (60' Λέκα), Τσαμπουράκης (60' Ανδριάνης), Κοναγκάγια, Μέτα (71' Γεωργιακάκης), Μπάρο (70' Πεκίνι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35