social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επισκοπή: Έτοιμη για το Κύπελλο

Επισκοπή: Έτοιμη για το Κύπελλο

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Επισκοπή

Μόλις τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στη Θήβα επί του ΑΟ Υπάτου με 0-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι βλέψεις του συλλόγου μας μεταφέρονται στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου εκεί όπου η ομάδα μας υποδέχεται αύριο Τετάρτη (21/2), τον Ερμή Ζωνιανών στον μεγάλο επαναληπτικό της β’ φάσης.

Η ομάδα μας αναζητά νίκη με ένα τέρμα διαφορά για να ισοφαρίσει το 1-0, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στα Ζωνιανά τον περασμένο Δεκέμβριο ή με δύο για να περάσει στον επόμενο γύρο.
Η ομάδα μας επί της ουσίας, πρόλαβε να κάνει συντήρηση ενόψει αυτού του κρίσιμου αγώνα με τον προπονητή μας Γιώργο Κόλτζο να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Τσεσμέ.

Για το αυριανό ματς δεν υπολογίζεται ο Κάμερον Σάουλ που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την εξάρθρωση ώμου. Αμφίβολος είναι και ο Αλέξανδρος Χάιδος ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη και έχει υποστεί ένα αιμάτωμα το οποίο είναι αντιμετωπίσιμο ενόψει του νέου μεγάλου αγώνα της προσεχούς Κυριακής (25/2) απέναντι στον Αλμυρό στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Αποστολή για το ματς δεν έχει βγει. Η 20αδα θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιγνιδιού.

Φέτος, η Επισκοπή μας έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ερμή, δύο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία για το κύπελλο. Στον α’ γύρο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στα Ζωνιανά ενώ στο β’ γύρο έχασε με 0-1 μέσα στο “Π. Βαρδινογιάννης”. Επίσης στο α’ ματς του κυπέλλου έχασε με 1-0 με γκολ του τωρινού επιθετικού μας, Κώστα Κουκούλη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35