social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανάξια «Σάντα», παλικαρίσιο βαθμό στο Ατσαλένιο (3-3)

Πανάξια «Σάντα», παλικαρίσιο βαθμό στο Ατσαλένιο (3-3)

Έχει χάσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Κατηγορία, δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και «χτίζει» την ομάδα της επόμενης σεζόν, όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας, και ενίοτε παίρνει σπουδαία αποτελέσματα!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η νεανική και ανανεωμένη Αγία Παρασκευή απέσπασε το ισόπαλο 3-3 στο γήπεδο Ατσαλένιου απέναντι στον ΠΟΑ, επιστρέφοντας σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο μέχρι ένα τέταρτο πριν το φινάλε του!

Ο Νύκταρης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, σημειώνοντας χατ τρικ, όμως αυτό δεν έφτανε για τους πράσινους, στην προσπάθεια που έκαναν για να φτάσει στη νίκη απέναντι στο φιλόδοξο σύνολο του Δ. Κωνσταντόπουλου.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 15ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Νύκταρης (1-0). Σημειώνεται, ωστόσο, πως από την Αγ. Παρασκευή εκφράζουν έντονα παράπονα για τη συγκεκριμένη υπόδειξη. Στο 34' η «Σάντα» έφτασε μια «ανάσα» από την ισοοφάριση, όταν οι Μπουμπουλλίμα και Αντωνέας δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καβουσάκη σε διαδοχικά σουτ! Αντ' αυτού, ο ΠΟΑ έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 40', με τον Νύκταρη να βρίσκει πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από πάσα του Γιακουμάκη (2-0). Λίγο πριν την ανάπαυλα (45') οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες πριν το δεύτερο μέρος, χάρη σε σουτ του Αντωνέα με σουτ (2-1).

Στο 64' ο Βοργιάς σούταρε, ο Αραμπατζής μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας και να ζητούν γκολ. Ωστόσο, διαιτητής και βοηθός είχαν διαφορετική άποψη. Παρ' όλα αυτά, στο 69' έφτασαν στο 3-1, με τον Νύκταρη να αξιοποιεί πάσα του Μέμου και με διπλή προσπάθεια να σκοράρει. Όποιοι πίστεψαν ότι κάπου εκεί το παιχνίδι... τελείωσε, διαψεύστηκαν πανηγυρικά! Στο 74' ο Σεφέρη σημείωσε υπέροχο γκολ με προσωπική ενέργεια και πλασέ για το 3-2, τρία λεπτά μετά (77') η μπάλα πέρασε μόλις άουτ σε προβολή του Δημητρίου και στο 90' ο Θεοδωρίδης δέχθηκε την κεφαλιά πάσα του Σεφέρη και με σουτ ισοφάρισε σε 3-3! Στις καθυστερήσεις ο Βοργιάς είχε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον ΠΟ Ατσαλένιου, όμως αστόχησε!

Διαιτητές: Μιχαηλίδης, Μαυρεδάκης (Χανίων)-Διονύσης (Ρεθύμνου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης (46' λ.τρ. Ρουμπάκης), Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαρράς, Μέμος (83' Χαρίτος), Παχής (71' Χατζηνικολάκης), Νύκταρης (71' λ.τρ. Γωνιανάκης), Βοργιάς, Κασσωτάκης, Γιακουμάκης (61' λ.τρ. Μπέης), Αργκιλέσι

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Καστανιώτης (78' Νικολάου), Ζάχος (60' Δημητρίου), Κοντοές (49' λ.τρ. Αυλωνίτης), Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης, Δημητρούλας, Στυλιανόπουλος, Σεφέρη, Μπουμπουλλίμα (78' Χρυσανθακόπουλος), Αντωνέας (60' Πλατυκώστας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35