social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντόπουλος: Το σπουδαίο είναι ότι τα παιδιά δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι

Κωνσταντόπουλος: Το σπουδαίο είναι ότι τα παιδιά δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι

Έχει τους λόγους του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος να είναι χαρούμενος μετά το χθεσινό (21/2), εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΟ Ατσαλένιου στο γήπεδο Ατσαλένιου.

Όχι τόσο για το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα του (3-3) ή επειδή σημαίνει κάτι ο βαθμός στη συγκομιδή της Αγίας Παρασκευής, που δεν της επιτρέπει να ελπίζει στη σωτηρία, αλλά επειδή οι ποδοσφαιριστές του έχουν κίνητρα και δεν παύουν να αγωνίζονται μέχρι να σφυρίξει τρεις φορές ο διαιτητής. Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

«Τα παιδιά με ευχαρίστησαν πολύ χθες! Δεν είναι ο βαθμός το σπουδαίο, αλλά ότι τα παιδιά δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι, ακόμη κι όταν μένουμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι ότι μία ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους και πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές αρχίζει να δείχνει το τι θέλουμε να φτιάξουμε. Προς αυτό τον σκοπό έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας» σχολίασε ο τεχνικός της «Σάντα» και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του ΠΟΑ για τη φιλοξενία τους, γιατί πραγματικά ήταν μαζί μας πολύ φιλικοί και άψογοι, ακόμα και μετά το 3-3».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35