social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Εξάσφαιρος» Ελλοπιακός, συνέτριψε την Αγ. Παρασκευή (6-0)

«Εξάσφαιρος» Ελλοπιακός, συνέτριψε την Αγ. Παρασκευή (6-0)

Κάλυψε μία μεγάλη απόσταση ο Ελλοπιακός και σήμερα (25/2) «καμαρώνει» πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού στον απαιτητικό 4ο όμιλο και μετά από 24 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Για να το καταφέρει αυτό, η ομάδα του Π. Τζαναβάρα επιβλήθηκε με 6-0 της Αγ. Παρασκευής, που έκανε πισωγύρισμα μετά τις πρόσφατες θετικές εμφανίσεις της.

Μόλις στο 1ο λεπτό η «Σάντα» βρήκε δίχτυα με τον Σεφέρη, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ στον Κυριατζή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 18' χάρη σε πλασέ του Ριζάι (1-0) και στο 35' ο Χατζηλάμπρος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου σημείωσε το 2-0. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Στο 72' ι Αλ Ομπισάτ με πλασέ μετά από πάσα του Χατζηλάμπρου σκόραρε για το 3-0, στο 77' ο Μάκο με σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 4-0 και στο 79' ο Βρέτο με σουτ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 89' ο Γιάχο με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μυτάκη απευθείας με κόκκινη κάρτα στο 85'.

Διαιτητές: Κυριακίδης (Λασιθίου), Βαλιώτης (Λάρισας)-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Παπαγεωργίου (70' Αλ Ομπισάτ), Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Ρεσβάνης (65' Σαντζάκου), Μάκο, Ριζάι, Μεγάλος (70' Σπανός), Βρέτο (85' Γεωργίου), Χατζηλάμπρος (85' Γιάχο)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεμά, Καστανιώτης, Ζάχος (65' λ.τρ. Νικολαΐδης), Πρίφτης (75' λ.τρ. Νικολάου), Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Δημήτρουλας, Θεοδωρίδης (65' λ.τρ. Στυλιανόπουλος), Σεφέρη, Μπουμπουλλίμα (80' Πλατυκώστας), Αντωνέας (80' Χρυσανθακόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35