social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζαντζής: Πλέον τα ματς στο Ταύρο θα έχουν απόλυτο κυρίαρχο τον Φωστήρα!

Καζαντζής: Πλέον τα ματς στο Ταύρο θα έχουν απόλυτο κυρίαρχο τον Φωστήρα!

Τα προηγούμενα χρόνια έβαλε το δικό του λιθαράκι στις πορείες του Φωστήρα έχοντας ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές με το σύλλογο.

Ως πρόεδρος του Φονέα, ο κ. Σταμάτης Καζαντζής πανηγύρισε δυο ανόδους γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου.

Πλεον από τη θέση του αντιπροέδρου δίνει το έναυσμα για την αγωνιστική αντεπίθεση του Φωστήρα το οποίο θα δώσει στο Φονέα την πολυπόθητη σωτηρία στην κατηγορία.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

''Από εδώ και πέρα τα περιθώρια στενεύουν και αναζητούμε μια αγωνιστική ανάταση που θα δώσει στην ομάδα μας την παραμονή.

Ξέρουμε ότι δεν εξαρτιόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα μονάχα, όμως θα πρέπει εμείς ως Φωστήρας να κάνουμε το καθήκον μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το να κερδίσουμε ΟΛΑ τα ματς στον Ταύρο και να δημιουργήσουμε μια έδρα-κάστρο για όλους τους εξωγενείς παράγοντες καθώς και για τις ομάδες. Η ανοχή σε όλους τέλος! Πλέον ο καθένας που θα έρχεται και θα αγνοεί ή θα χλευάζει την ιστορία και την ομάδα μας θα παίρνει αυτό που του αξίζει. Από εδώ και πέρα το 'Σπυρος Γιαλαμπιδης' θα θυμηθεί τις παλιές του εποχές. Ο Φωστήρας θα σεβαστεί όλες τις ομάδες όμως δεν θα φοβηθεί κανέναν.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη δική μας μάχη και σε αυτή τη μάχη θέλουμε το μεγάλο μας όπλο κοντά μας, τον κόσμο μας".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35