social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΣ Απόλλων: Δήλωση στήριξης από την «Αναγέννηση» προς τη Διοίκηση

ΓΣ Απόλλων: Δήλωση στήριξης από την «Αναγέννηση» προς τη Διοίκηση

Σε δημόσια παρέμβαση με ενωτικό χαρακτήρα προχώρησε το σωματείο φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης «Αναγέννηση», μέσω της οποίας δηλώνει τη στήριξή του στη διοίκηση και τους συντελεστές του ποδοσφαιρικού τμήματος στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της σωτηρίας.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, σημειώνεται μεταξύ άλλων πως στην παρούσα φάση και με τον αγώνα να είναι στην κορύφωσή του «δεν είναι ώρα για δράματα», ενώ ο συντάκτης της δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τόσο τον Ρόναλντ Γκόμεζ για το έργο που πρόσφερε ως προπονητής του Απόλλωνα, όσο και την απερχόμενη εταιρία PPA για την προσπάθειά της από το περασμένο καλοκαίρι υπό αντίξοες συνθήκες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Θέλουμε να τονίσουμε σε κάθε τόνο ότι στηρίζουμε τη διοίκηση του Γ.Σ. Στην απόφασή της και τη συγχαίρουμε για την άμεση αντίδραση και την πρόσληψη νέου τεχνικού τιμ, το οποίο θα στηρίξουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μας σε κάθε αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί πολύ σύντομα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή για το ήθος του και για τη δουλειά που έκανε σε ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες αλλά και τον γυμναστή που επίσης εκ του αποτελέσματος φάνηκε η ποιότητα της δουλειάς του.

Επίσης, δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε και την εταιρία PPA για το δύσκολο έργο που ανέλαβε να στηθεί η ομάδα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τον περασμένο Αύγουστο.

Τέτοια 'διαζύγια' δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση και προκαλούν τριγμούς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΜΑΤΑ. Εμείς περισσότερο από οτιδήποτε νοιαζόμαστε για το καλό του Απόλλωνα και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το τιμ και τους παίκτες. Οι περισσότεροι είναι νέα παιδιά και θα γίνουν με τους πιο έμπειρους μια γροθιά ώστε να πετύχουν τον φετινό στόχο κόντρα στις 'κασσάνδρες'...

Πιστεύουμε ότι και η απερχόμενη εταιρία θα βοηθήσει σε αυτό και θα σταθεί ψυχικά δίπλα σε αυτά τα παιδιά.

Καλή επιτυχία σε όλους τους νέους συντελεστές».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35