social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» σωτηρίας ο ΠΑΟ Βάρδας, «πλήγωσε» τη Ρόδο (1-0)

«Άλμα» σωτηρίας ο ΠΑΟ Βάρδας, «πλήγωσε» τη Ρόδο (1-0)

Νίκη από εκείνες που οδηγούν σε επίτευξη στόχων πέτυχε ο ΠΑΟ Βάρδας το απόγευμα της Κυριακής (3/3) για την 25η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γ. Λαμπρόπουλου υπέταξε με 1-0 τη Ρόδο και ξέφυγε στο +4 από την επτάδα του υποβιβασμού. Από την πλευρά της, η νησιωτική ομάδα υποχώρησε στο -6 από την κορυφή του 3ου ομίλου και είδε πάλι το... όνειρο της ανόδου να «ξεθωριάζει».

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Διονυσόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με προβολή νίκησε τον Μανουσάκη, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 9' είχαν δοκάρι σε κοντινό σουτ του Ζιαννάκη. Συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, να ψάχνουν την ισοφάριση, αλλά να μην καταφέρνουν να προσεγγίσουν την εστία του Τσεκούρα με αξιώσεις. Μοιραία, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με συνέπεια η Ρόδος να υποστεί μία «σκληρή» ήττα.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Νικολόπουλος-Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης (75' Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Μικελάτος, Διονυσόπουλος, Πλαστογράφος, Θεοφάνης, Κόκα (58' Τσεκούρας), Μπελιάρντι.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Καψάλης, Ζαχαρός, Ζιαννάκης (82' Μπουρνέλλης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Δούμτσης (75' Καρδάμης), Λάσκαρης, Νικολόπουλος, Γωνιωτάκης, Λαθύρης (64' Γκολφινόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35