social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρη Σκάλας: Ο Σωτηρόπουλος αποχώρησε για λόγους αγωνιστικής πειθαρχίας

Άρη Σκάλας: Ο Σωτηρόπουλος αποχώρησε για λόγους αγωνιστικής πειθαρχίας

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ομάδα του Άρη Σκάλας έκανε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σωτηρόπουλος αποχώρησε από το δυναμικό για λόγους αγωνιστικής πειθαρχίας.

Αναλυτικά

Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε υποτιθέμενη  "αρπαγή" του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σωτηρόπουλου από τον Μολαικό κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τη φίλαθλη κοινή γνώμη ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. 

 
Ο ποδοσφαιριστής προσεγγίστηκε παράτυπα και αθέμιτα ενώ ειχε ήδη συμφωνήσει και ενταχθεί στην προετοιμασία μας. Αυτό στηλιτεύσαμε και με προηγούμενη ανακοίνωση μας, κυρίως επειδή πληροφορούμαστε πως παρόμοιες ενέργειες γίνονται και για αλλους ποδοσφαιριστες μας. 
 
Ο Σωτηρόπουλος  ωστόσο δεν "...αρπάχτηκε" από κανέναν, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ κατόπιν εισήγησης του τεχνικού μας επιτελείου και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. 
 
Άλλωστε, όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση του χώρου αντιλαμβάνονται ότι καμια μετακίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει εάν δεν δίναμε τη συγκατάθεση μας για την παραχώρηση του δελτίου του. 
 
Η διοίκηση του Άρη Σκάλας συνεχίζει τις ενέργειες για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο της στα γήπεδα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35