social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν ισόπαλοι Ελλοπιακός και ΑΟΑΝ (1-1)

Έμειναν ισόπαλοι Ελλοπιακός και ΑΟΑΝ (1-1)

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Ελλοπιακού με τον ΑΟΑΝ για την 27η αγωνιστική στον 4ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν λίγο πριν το φινάλε τον βαθμό σε ένα παιχνίδι πάντως που τον δικαιούνταν και με το... παραπάνω!

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Ελλοπίας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Μάκο άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ (1-0). Έκτοτε οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να την πετύχουν, με αποκορύφωμα το δοκάρι στην κεφαλιά του Κατσικοκέρη στο 29'. Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να αναζητούν το γκολ, το οποίο ήρθε στο 82' με έναν τυχερό τρόπο. Ο Σένκα εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στον Ρεσβάνη και κατέληξε στην εστία της ομάδας του για το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κασίδης, Μαρκαντωνάτος-Ρούσσος (Αθηνών)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Αχείμαστος, Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Μάκο (79' Παπαγεωργίου), Ρεσβάνης, Σαντζάκου (46' Καλαμπόκας), Χατζηλάμπρος, Ριζάι (18' λ.τρ. Σπανός), Βρέτο (86' λ.τρ. Μεγάλος)
ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Χριστογιάννης, Πλουσής (64' Πύλιος), Δολαψάκης, Μουστάκης, Φουκαράκης (74' Νοκάι), Σενκα, Καρλίτος, Αποστολόπουλος (85' Μαρινάκης), Τσανάι, Κατσικοκέρης.

 


Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία για Κερατσίνι και Καραβά

Βαρύ πένθος για τον Γιόσεφ Βάντσικ-Στο πλευρό του η Μαρκό

Όλοι μια γροθιά στην Προοδευτική Ι Για... θάνατο την Κυριακή με ΑΟ Υπάτου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35