social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερή ανατροπή στο τέλος η ΑΕΡ Αφάντου, 2-1 τη Ρόδο!

Φοβερή ανατροπή στο τέλος η ΑΕΡ Αφάντου, 2-1 τη Ρόδο!

Το ροδίτικο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής είχε νικήτρια και αυτή ήταν η ΑΕΡ Αφάντου!

Η ομάδα του Δ. Γκάιδα επιβλήθηκε με 2-1 της Ρόδου, πετυχαίνοντας μεγαλειώδη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Έτσι, οι κόκκινοι έκαναν βήμα παραμονής, εν αντιθέσει με τους πράσινους που έμειναν στο -7 από την κορυφή και βλέπουν, πλέον, το... όνειρο της ανόδου να «αργοσβήνει».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό χάρη σε προσπάθεια του Λίμα από κοντά μετά από απομάκρυνση της μπάλας στο δοκάρι από τον Νόνη (0-1). Οι γηπεδούχοι έφεραν τα... πάνω κάτω, φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση στο 82ο λεπτό χάρη σε δυνατή κεφαλιά του Λαθούρη μετά από σέντρα του Φερεντίνου (1-1). Στη συνέχεια, το παιχνίδι έγινε... ροντέο, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ της νίκης με αλλεπάληλλες επιθέσεις. Σε μία τέτοια, στο 94, ο Κουτσιανικούλης πέρασε πάσα στον Σπαχιού και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Τζέλος-Τζάνης (Αθηνών)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Τσαβαρής, Κορλός (73' Σπαχιού), Στοΐνοβιτς (52' λ.τρ. Κουτσιανικούλης), Σταματούλας, Λεσάι, Φερεντίνος, Λαθούρης, Γκέτσι, Αντωνίου, Νόνης, Ζέλεφ (45' λ.τρ. Κεσίδης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα (20' λ.τρ. Πατσιαβούρας), Νικολόπουλος, Καψάλης, Καρδάμης, Λάσκαρης, Ζαχαρός (75' Γκολφινόπουλος), Δούμτσης, Ζούνης (65' Ζαννάκης), Λίμα, Μπαρμπαρούσης.

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35