social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβλητικός ο Εθνικός στον Άγ. Νικόλαο, 3-1 τον ΑΟΑΝ

Επιβλητικός ο Εθνικός στον Άγ. Νικόλαο, 3-1 τον ΑΟΑΝ

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός και το έκανε με τρόπο επιβλητικό!

Η ομάδα του Β. Χαντέ υπέταξε στον Άγ. Νικόλαο τον ΑΟΑΝ, επικρατώντας άνετα με 3-1, αφήνοντας τον αντίπαλό του σε δυσχερή θέση στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Κατηγορία. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες μείωσαν την απόσταση από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Πανιώνιο στους έντεκα βαθμούς. 

Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Γεωργούσης εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Γιαγκιόζη και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν στη συνέχεια την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τη μετουσιώσουν. Σε μία στιγμή που απείλησαν, στο 28', η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια στην κεφαλιά του Αποστολόπουλου. Με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, οι Πειραιώτες διεύρυναν το προβάδισμά τους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου (45+1'), χάρη σε πλασέ του Ντινιωτάκη σε αντεπίθεση (0-2).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Γεωργούσης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με πλασέ σε τετ α τετ με τον Γιαγκιόζη σημείωσε το 0-3, σφραγίζοντας επί της ουσίας το «τρίποντο» για την ομάδα του. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-3 στο 86' με σουτ του Φουκαράκη. Ο ΑΟΑΝ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σένκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης (Δυτ. Αττικής), Μπιμπάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι (75' Τσιλεδάκης), Χριστογιάννης, Μουστάκης, Καρλίτος (61' Φουκαράκης), Πήλιος (46' Κατσικοκέρης), Καμαρά, Νοκάι (61' Μαρινάκης), Σένκα, Αποστολόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Β. Παπαγγέλης, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς (75' Θεοδώρου), Τσατσαρής, Μαλάι, Ντινιωτάκης (75' Σεκούμπα), Πολύζος, Γεωργούσης (82' Λαμάι), Αντωνίου (64' Μακρυγιάννης), Σκεντεράι (64' Τσιάβος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35