social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο δεύτερο ο Αλμυρός, 6-1 την Αγία Παρασκευή

Στο δεύτερο ο Αλμυρός, 6-1 την Αγία Παρασκευή

Ήταν αμφίρροπο για ένα ημίχρονο το παιχνίδι του Αλμυρού με την Αγία Παρασκευή.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί κυριάρχησαν και επικράτησαν με το ευρύ 6-1. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι Κρητικοί κέρδισαν τρία πέναλτι.

Μόλις στο 16ο λεπτό υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα τον Σουρνάκη, με τον Κέρη να το μετατρέπει σε γκολ για το 1-0. Τρία λεπτά μετά (19') ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Δημήτρουλα (1-1), όμως στο 36' ο Αλμυρός πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Πιερτζιακόμι μετά από συνεργασία με τον Χαντί (2-1). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48') ο Πατινιώτης με σουτ σημείωσε το 3-1, για να ακολουθήσουν δύο πέναλτι με τα οποία εδραιώθηκε ακόμη περισσότερο η επικράτηση των γηπεδούχων. Στο 60' το κέρδισε ο Πιερτζιακόμι και το μετουσίωσε ο Χαντί (4-1), ενώ στο 64' ήταν η σειρά του Καστελλιανάκη να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα σε παράβαση που κέρδισε ο Αγαπάκης (5-1). Αφού πρώτα «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ στο 74', ο Κέρη έγραψε το 6-1 με σουτ στο 78' μετά από πάσα του Ρέγιες.

Διαιτητές: Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης-Κελαϊδής (Ρεθύμνου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης (82' Κοκολογιαννάκης), Ξενοκτιστάκης, Πιερτζιακόμι (67' Ρέγιες), Καστελλιανάκης (79' Νικολακάκης), Κοντογιάννης, Σουρνάκης (67' Βουϊδάσκης), Ενγκουέμ, Κέρη (79' Τουργαΐδης), Πατηνιώτης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Καστανιώτης (46' Μούζος), Ζάχος, Κοντοές, Δημητρίου, Θεοδωρίδης, Δημήτρουλας (68' Νικολάου), Μπουμπουλλίμα (68' Αντωνέας), Νικολαΐδης, Κουτσουπιάς (46' Τσινιάς), Χρυσανθακόπουλος (60' Σεφέρη).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35