social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Μηνάς «κλείδωσε» τη σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου

Ο Μηνάς «κλείδωσε» τη σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου

Με την εν γένει παρουσία της στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής είχε αποδείξει ότι δεν θα μπορούσε να μην εξασφαλίσει μία θέση και για την επόμενη σεζόν.

Η Ελλάς Σύρου βρισκόταν ούτως ή άλλως κοντά στη σωτηρία, αλλά με την επικράτησή της απέναντι στον Παναιγιάλειο (3-1) την οριστικοποίησε και με μαθηματικό τρόπο! Οι νησιώτες πήραν το «τρίποντο» χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις που έφεραν την υπογραφή του Περικλή Μηνά! Από την άλλη, οι «μελανόλευκοι» θα φροντίσουν να πετύχουν τον ίδιο στόχο στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Ζάχη με διπλή προσπάθεια μετά από αρχική απόκρουση του Παπαδόπουλου (1-0), όμως έξι λεπτά μετά (34') ο Μακρής ισοφάρισε με το... σώμα μετά από σέντρα του Λουκά. Στο 55' ο Κασάπης με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι, για να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά όπου οι γηπεδούχοι λύγισαν τον αντίπαλο και πήραν το «τρίποντο». Στο 91' ο Μηνάς έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ και στο 94' σέντραρε για το κεφάλι του Μελισσόπουλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Διαιτητές: Τσολακίδης, Κατελανάκης-Βαμβακάς (Αθηνών)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας, Μπόσιο, Κασάπης (85' Ρούσσος), Πρεβεζιάνος (80' Λαντίκας), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (60' Παράβαλος)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (79' Πίσπας), Κοτσόκολος, Μακρής, Τσίπρας, Σανδραβέλης, Λούκας, Τρέσα, Βασιλτσής (72' Κήτος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35