social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανούρας: Τιμή μου που υπήρξα μέλος του Παναιγιάλειου!

Μανούρας: Τιμή μου που υπήρξα μέλος του Παναιγιάλειου!

Σκέψεις και συναισθήματα θέλησε να μοιραστεί ο Νίκος Μανούρας μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ, λίγη ώρα μετά την εξέλιξη της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου.

Ο νεαρός τεχνικός ευχαριστεί τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και υπογραμμίζει πως είναι τιμή του που αποτέλεσε μέλος αυτής της ομάδας. Αναλυτικά, γράφει:

«Οι στίχοι ενός από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια λένε: 'είπα έτσι θα φύγω, έτσι όπως ήρθα... Με το κεφάλι ψηλά και με λόγια λίγα'... Έτσι λοιπόν αποχωρώντας από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου, με λίγα λόγια, αν και οι στιγμές που ζήσαμε είναι αμέτρητες, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ανδριόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Ανδρικόπουλο, όπως και τα μέλη του Δ.Σ., για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους 9 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου Περικλή Παπαποστόλου και Γιάννη Μπαλτιμα για την βοήθεια τους σε όλη αυτή τη διαδρομή τη φετινή σεζόν. Ένα τεράστιο 'ευχαριστώ' στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την καθημερινή προσπάθεια που έκαναν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές τις 30 αγωνιστικές που δώσαμε ως σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγνό φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση καθόλη την πορεία του πρωταθλήματος. Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της Ιστορικής ομάδας.... Μαύρη Θύελλα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35