social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πανελευσινιακός έσπασε το αήττητο του Αστέρα και έκανε άλμα παραμονής

Ο Πανελευσινιακός έσπασε το αήττητο του Αστέρα και έκανε άλμα παραμονής

Σπουδαίο διπλό που του δίνει τη δυνατότητα να βλέπει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός στη Βάρη επικρατώντας με 2-3 του τοπικού Αστέρα.

Οι σταχυοφόροι έσπασαν το αήττητο που έτρεχαν οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ από πέρυσι παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δυο ματς (ήττες από ΑΟ Πυλίου και Θύελλα Ραφήνας).

Από την άλλη, ο Αστέρας Βάρης είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Αίαντα όμως δεν τα κατάφερε μένοντας πίσω όσον αφορά την διεκδίκηση της ανόδου.

Οι Ελευσίνοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή, ωστόσο ισοφαρίστηκαν και πάλι.

Παρ' όλα αυτά κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος αφού στις καθυστερήσεις ο Αρβανιτάκης πέτυχε το γκολ που χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον Πανελευσινιακό

Πάντως κομβικό σημείο του αγώνα αποτελεί το γεγονός ότι από το 31' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω απευθεάις κόκκινη του Δημητρόπουλου για χέρι. 

Στο 10' ο Σαχανίδης έκανε το 1-0, με τον Μπούση στο 20' να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 22' ο Σεκούμπα έκανε το 1-2, με τον Κοφσανίδη στο 60' να ισοφαρίζει σε 2-2. Στις καθυστερήσεις η χρυσή αλλαγή του Θεόφιλου Καλύβα Αρβανιτάκης έκανε το 2-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας) Μαρινάκης, Νάκας, Δημητρόπουλος, Νικολακόπουλος (81' Καλιαμπάκας), Κοφσανίδης, Μάγγος, Παπάζογλου, Δημογιάννης (53' Χάιδος), Σασχανίδης (72' Νιούμαν), Γκούμας, Ντούλιας (53' Ντάγκρας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας) Παλιγγίνης, Μιχαήλος, Σταγάκης (85' Λογοθέτης), Παναγιωτόπουλος, Σεμερτζάκης, Μπούσης, Δουκάκης (85' Τούσης), Λάμπρου, Σεκούμπα (63' Μπουρντένης), Μακρίδης (85' Αρβανιτάκης), Κακοσίμος (67' Οικονομόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35