social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός-Αιας Σαλαμίνας 2-0

Αιολικός-Αιας Σαλαμίνας 2-0

Κέρδισε (2-0) Αίαντα και άγχος ο Αιολικός!

Σε ένα ματς που είχε πάθος, ένταση, νεύρα, ο Αιολικός επικράτησε 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο φινάλε του αγώνα και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες ανόδου.
Ο Αιολικός δίκαια έφτασε στη νίκη και παρά το άγχος που άρχισε να κυριεύει του παίκτες του Παπασπύρου, η λύση βρέθηκε στο 83ο λεπτό,. Ο Μίλιτς έστρωσε με το στήθος στον Λαμπράκη στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός με απευθείας σουτ νίκησε τον Βουτσινά. Ο Αιολικός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 92ο λεπτό ο Αγριμάκης έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Μπουρούς με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πολλά παράπονα για τη διαιτησία της Ελένης Αντωνίου είχαν και οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο, ωστόσο, στη συνέχεια μπόρεσε και το διαχειρίστηκε καλύτερα.
ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ
7’ Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αιολικό αλλά η κεφαλιά του Μίλιτς μετά από σέντρα του Ψάνη μέσα στο ύψος περίπου του πέναλτι πέρασε άουτ.
8’ Κάρτα Σπέτσι
18’ Σουτ του Κρητικού, καθώς είδε τον Βουτσίνα εκτός εστίας, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.
26’ Κάρτα Αγριμάκης
27’ Εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο από καλό σημείο, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πιττάτζιη.
29’ Ο Λαμπράκης εκτέλεσε φάουλ, ο Κρητικός πήρε τη κεφαλιά – γέμισμα για τον Μίλιτς, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι είδε τη μπάλα να περνάει άουτ.
35’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιάντα με τον Πινέιρο να βρίσκει με ωραία κάθετη στην πλάτη του Αιολικού τον Πάβλιτς αλλά αυτός νικήθηκε από τον Πιττατζιή.
35’ Κάρτα Τζαφέρη
40’ Σουτ του Σταφσουλάι από τα αριστερά, εύκολα μπλόκαρε ο Πιττάτζιης.
42’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αίαντα. Ο Πάβλιτς εκμεταλλέυτηκε λάθος του Ζώνα, βγήκε μόνος του με το τέρμα, αλλά τον σταμάτησε ο Πιττάτζιης πριν κάνει την ντρίμπλα ο Κροάτης και τον περάσει. 
45+’ Σουτ του Ψάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, διώχνει ο Βουτσινάς με υπερένταση.
49’ Σουτ του Λαμπράκη στο ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
60’ Σουτ του Τσέργα διώχνει με γροθιές ο Πιττάτζιης.
66’ Τεράστια ευκαιρία για τον Αιολικό με τον Μπουρούς, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
83’ Γκοοολ Λαμπράκης με σουτ έξω από την περιοχή, εστρωσε με στήθος ο Μίλιτς. 1-0. Δεν μπόρεσε ο Βουτσινάς να συγκρατήσει τη μπάλα. 
92’ Γκοοολ για τον Αιολικό. Ο Αγριμάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπουρούς με ωραία κεφαλιά έκανε έγραψε το 2-0.
Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζιής, Αγριμάκης, Ψάνης, Κρητκός, Ζώνας, Κεσίδης (60’ Βουκουμάνοβιτς), Γιουκαρίς, Μίλιτς, Μπουρούς, Λαμπράκης, Πρωτούλης (74’ Μπάρκας).
Αίαντας Σαλαμίνας (Λαϊβέρας): Βουτσινάς, Τζαφέρι, Λιάτος, Λεσάι, Σπέτσι, Σταφσουλάι (62’ Μπρούσος), Τσέργας, Πάβλιτς (57’ Τσαγκάρης), Πινέιρο (70’ Ζότο), Ράμφος (70’ Κουπετώρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35