social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πίτσος: Θα είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην μείνει στην κατηγορία

Πίτσος: Θα είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην μείνει στην κατηγορία

Η επική ανατροπή που πέτυχε ο Ερμής Ζωνιανών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (3-2) τον κράτησε «ζωντανό» στη μάχη που γίνεται στον 4ο όμιλο για την παραμονή στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει πραγματοποιήσει μία μεγάλη αντεπίθεση για να βρίσκεται εντός στόχου τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του «μαραθωνίου», με τον Μηνά Πίτσο να σημειώνει στο Soccerlive πως θα είναι κρίμα αν στο τέλος δεν ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια.

«Σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο δεν έχουμε χάσει στην έδρα μας από κανέναν, εκτός από τον Πανιώνιο. Οταν αναλάβαμε την ομάδα είχε 9 βαθμούς και πλέον την έχουμε φτάσει στους 36. Θα κοιτάξουμε στις αγωνιστικές που απομένουν να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας, να διαχειριστούμε το μικρό ρόστερ μας και ελπίζουμε να πετύχουμε τον στόχο. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα, με τέτοια προσπάθεια, να μην είναι στην κατηγορία την επόμενη χρονιά» υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, ενώ για το αυριανό (20/4) ματς με τον ΑΟ Υπάτου τόνισε: «Είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Νομίζω πως έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού, με μία ομάδα που λογικά έχει σώσει την κατηγορία. Αυτό που μας μένει, είναι να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια. Παράλληλα, θα περιμένουμε να δούμε και που θα φτάσει η βάση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35