social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έλαμψαν τα νιάτα του Πανιωνίου (4-0 τον Ατρόμητο Πειραιά)

Έλαμψαν τα νιάτα του Πανιωνίου (4-0 τον Ατρόμητο Πειραιά)

Το παιχνίδι με τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά για την 32η αγωνιστική θα αποτελούσε ούτως ή άλλως τυπική διαδικασία για τον Πανιώνιο.

Η διπλή κίνηση του Κ. Γεωργιάδη αρχικώς να ζητήσει παιδιά της Ακαδημίας να συμπεριληφθούν στην αποστολή και, ακολούθως, να τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν το «βάπτισμα πυρός» με την πρώτη ομάδα, προσέδωσε στο ματς άλλο ενδιαφέρον! Οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 4-0 του αντιπάλου τους, όμως το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι το «χορτάρι» γέμισε από νιάτα, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο του Πανιωνίου και «φούντωσαν» ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις του μετά τη συμφωνία με την πλευρά του Κώστα Ρούπτσου για τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά τους Τσιμιδόπουλο και Λαύκα που ήδη είχαν συστηθεί στο φίλαθλο κοινό από το ξεκίνημα της σεζόν, τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ17 της Ακαδημίας (Θωμάκος, Οθωναίος, Λακατής) έκαναν σήμερα (20/4) το ντεμπούτο τους, με τον έναν εξ αυτών μάλιστα, τον Λύσανδρο Θωμάκο, να σκοράρει για το τελικό 4-0 στο 79'!

Το 1-0 είχε πετύχει από το 13ο λεπτό ο Αρναρέλλης με δυνατό σουτ μετά από γύρισμα του Γροντή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1') ο Ιγνατίδης αξιοποίησε θαυμάσια κάθετη πάσα του Γροντή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 2-0. Στο 68' ο Γροντής βρήκε δίχτυα με σουτ σε φάση διαρκείας για το 3-0 και στο 79' ο Θωμάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 μέσα σε αποθέωση για το «νέο αίμα» του Πανιωνίου!

Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Κυριαζής (Έβρου)-Μαυρομάτης (Δωδεκανήσου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Στρατής, Χοτζάλλι (70' Λακατής), Διονέλλης, Παντελίδης, Αρναρέλλης (59' Μπουρλάκης), Ιγνατίδης, Γροντής, Λαύκας (70' Οθωναίος), Παπαχαραλάμπους (84' Παυλάκης), Τσιμιδόπουλος, Φερεκίδης (70' Θωμάκος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φώτης Βολονάκης): Γκιμούσης, Τσάκα, Ρηγόπουλος, Ατσάβες, Αποστόλου, Σανσάρογλου, Σταθακόπουλος, Ζορμπάς, Λέλος (59' Νακόλης), Μπιλικαΐδης, Μούκα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35