social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα σάρωσε όλα ο υπερπρωταθλητής Πειραιά ΑΟ Καραβάς

Τα σάρωσε όλα ο υπερπρωταθλητής Πειραιά ΑΟ Καραβάς

 

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες που πέρασαν στην ιστορία του πειραϊκού ποδοσφαίρου είναι αυτή του φετινού ΑΟ Καραβά. Μια ομάδα που μετά από 97 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Α' Πειραιά και αναδείχθηκε πανάξια υπερπρωταθλήτρια. Και όλα αυτά έπειτα από μια πορεία σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με ισχυρές ομάδες, που κάνουν την επιτυχία αυτή ακόμα μεγαλύτερη. 

Μια προσπάθεια που θα μείνει στην ιστορία, καθώς η διοίκηση του Βασίλη Γκούμα δημιούργησε ένα ρόστερ ικανό να πρωταγωνιστήσει και το κατάφερε, δημιουργώντας μια ομάδα που σε 26 αγώνες σημείωσε 102 γκολ και δέχθηκε μόλις 10. Παράλληλα ο Καραβάς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πειραιά για δεύτερη φορά στην ιστορία του και επίσης προσανατολίζεται για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής, που ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρωταγωνιστές φυσικά σε όλη αυτή τη διαδρομή είναι πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές. Από το τέρμα... μέχρι την επίθεση, η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς είχε το πιο πλήρες ρόστερ της Κατηγορίας και για ακόμα μια χρονιά πρώτο «βιολί» ήταν ο δεινός επιθετικός Σάββας Ηλιάδης, που πέτυχε το 1/3 από τα γκολ του συλλόγου(35) και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Κατηγόρίας. Από την άλλη με 2100 λεπτά ο «φύλακας άγγελος του συλλόγου Ιωάννης Μπαντίκος ξεχώρισε επίσης, μέσα σε όλη αυτή την δύσκολη διαδρομή προς την κορυφή. 

 

AO_Karavas.jpg

 

Η διοικητική σταθερότητα που παρείχε ο Πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Γκούμας σε όλο το πρωτάθλημα ήταν καταλυτική, για να μπορέσει ο ΑΟ Καραβάς να στεφθεί πρωταθλητής. Από κοντά πάντα ήταν και ο επίτιμος Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Σκανδάλης, που όλα αυτά τα χρόνια επίσης έχει βοηθήσει στην εξέλιξη του σωματείο, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, η Αφροδίτη Μάντη, ο Τάσος Κανάκης, ο Βασίλης Σκανδάλης, αλλά και οι Ιωσήφ Ρούσσος, Κωνσταντίνος Παχής, Θανάσης Ελευθερίου, Γιώργος Καραγεωργής, αλλά και εκτός διοίκησης ο Βαγγέλης Βρεκούσης, που είναι πάντα στο πλευρό του συλλόγου. 

Συγκηνιτική στιγμή στην όμορφη φιέστα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ρέντη η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου Δημήτρη Μέγγουλη, ενός ανθρώπου που υπηρετεί την ομάδα 44 χρόνια ανελλιπώς και είναι μια δικαίωση για την πιστή του προσήλωση, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους του συλλόγου. 

Καταλυτικό το έργο της υπεύθυνης επικοινωνίας της ομάδας και Ειδικής Γραμματέως Νανάς Γιαναδοπούλου σε όλη αυτή την φετινή πορεία της ομάδας. 

 

Φυσικά σε όλα αυτά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές του πειραϊκού ποδοσφαίριου, που και ο ίδιος έχει χάσει το μέτρημα ανάμεσα στα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει. 

Xatzialeksis.jpg

 

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στην ιστοσελίδα μας και είπε για τη φετινή χρονιά:

«Ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρονιά. Παρόλα αυτά κατορθώσαμε με μια απόδοση συνεχόμενη και με διάρκεια να τα καταφέρουμε. Οι δύο αναπάντεχες ισοπαλίες που είχαμε στα μέσα της σεζόν, μας έκαναν να σοβαρευτούμε και με την αντίδρασή μας αποδείξαμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια την ανωτερότητά μας και με την επιθετική μας παραγωγικότητα, αλλά και με την αμυντική μας λειτουργία.  Είχαμε πει από την αρχή της σεζόν ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το πετύχαμε. Συνάμα, κάνοντας προπόνηση στο γήπεδο του ΣΕΦ, βλέπαμε απέναντι το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στοχεύαμε και στον τελικό. Πράγμα που επίσης κάναμε, τελικό φτάσαμε, αλλά απέναντι δεν πήγαμε...

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, ιδίως τους νεαρούς αθλητές μας, που παίζουν δικαίως στην ομάδα και όχι λόγω κανονισμού, που σε συνεδυασμό με με την καθοδήγηση των μεγαλύτερων παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δικαιωθήκαμε. Όλα αυτά δεν θα τα πετυχαίναμε, αν δεν είχα στο πλάι μου συνεργάτες όπως ο Στράτος Κοσμάς, αλλά και τους Νίκο Παπακαλοδούκα, Μανώλη Φωτόπουλο και τον «κέρβερο»  γενικό αρχηγό Νίκο Μαραγκόπουλο και φυσικά τη μοναδική Νανά Γιαναδοπούλου, που φρόντιζε για την προβολή μας. Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην διοίκηση, που ήταν όλο το χρόνο κοντά μας και την ευχαριστούμε πολύ και προσωπικά ειδικά για την πρωτόγνωρη φιέστα που μας οργάνωσαν». 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35