social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άγγιξε» τη σωτηρία ο Ελλοπιακός, 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών!

«Άγγιξε» τη σωτηρία ο Ελλοπιακός, 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών!

Μια... ανάσα από την εξασφάλιση της σωτηρίας του βρίσκεται, πλέον, ο Ελλοπιακός και θα φτάσει σε αυτή την Κυριακή ακόμη και με ισοπαλία στο ντέρμπι της Βοιωτίας με τον -αδιάφορο βαθμολογικά- ΑΟ Υπάτου.

Σήμερα (24/4) το απόγευμα η ομάδα του Π. Τζαναβάρα πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του τον αγώνα και έμεινε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυνομένου και εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηλάμπρος για το 1-0, ενώ στο 68' ο Βρέτο έγραψε το 2-0 με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Μάκο.

Διαιτητές: Α. Μπακογιάννης, Γ. Μπακογιάννης (Αθηνών)-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Παπαγεωργίου, Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Σαντζάκου (90' Καλαμπόκας), Ρεσβάνης, Μάκο (70' Αχείμαστος), Χατζηλάμπρος, Ριζάι (75' Μεγάλος), Βρέτο (75' Σπανός)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Αυγουστάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Τουρνάκης, Ακουίνο (25' λ.τρ. Ρουμπάκης), Βιτώρος (70' Χνάρης), Παππάς (60' Κεφαλούκος), Κωστάκης, Σκουτέλης.

 


Σχετικά άρθρα

Εθνικός Πειραιά: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και φιλική νίκη για τον Αλμυρό στο Ατσαλένιο

Live stream (για συνδρομητές): Ελλάς Σύρου - Ιάλυσος (Γ΄Εθνική | 3ος Όμιλος | 3η Αγωνιστική)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35