social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμος για στέψη ο Παναργειακός (2-1 τη Ρόδο)!

Έτοιμος για στέψη ο Παναργειακός (2-1 τη Ρόδο)!

Σε... αναμονή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Παναργειακός στον 3ο όμιλο και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να πετύχει τον στόχο του!

Η ομάδα του Γ. Βαζάκα νίκησε με 2-1 -και- τη Ρόδο στο πλαίσιο της 33ης, προτελευταίας αγωνιστικής και θα σφραγίσει τον τίτλο στην περίπτωση που σήμερα (25/4) η Κόρινθος υποστεί απώλεια στο Αίγιο και την αναμέτρησή της με τον Παναιγιάλειο! Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να περάσει νικηφόρα από τη Βάρδα την Κυριακή, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Από την άλλη, συνεχίστηκε η ελεύθερη πτώση για τη Ρόδο, η οποία γνώρισε την πέμπτη ήττα της στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Στο ΔΑΚ Άργους οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με σουτ του Ντε Σόουζα (1-0), ενώ στο 39' ο Ηλιόπουλος έγραψε το 2-0 με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ροκάι. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και είχαν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, κάτι που όμως πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 68', μειώνοντας σε 2-1 με σουτ του Λίμα.

Διαιτητές: Φωκάς, Ζουλής-Κακαφώνης (Αχαΐας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης (90' Ελευθεριάδης), Μαρίνης (72' Τσάνη), Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος (85' Κατσής), Τσούτσης (85' Σακελλαρόπουλος), Πρίκας (85' Τσιράκης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Αθανασόπουλος, Πατσιαβούρας, Τρόκα, Καψάλης, Ζαχαρός, Ζαννάκης (55' Μπουρνέλης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Ζούνης, Ζόγκας (64' Ισκας), Δούμτσης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35