social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

H Μαρκό έστειλε στα μπαράζ την ΑΕΡ Αφάντου (1-0)

H Μαρκό έστειλε στα μπαράζ την ΑΕΡ Αφάντου (1-0)

Πλήρως ξεκάθαρη είναι, πλέον, η εικόνα στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με το πέρας της 33ης αγωνιστικής.

Εκτός από την ανάδειξη του Παναργειακού σε πρωταθλητή, γνωστή έγινε και η ομάδα που θα αγωνιστεί σε μπαράζ για τη σωτηρία με αντίπαλο την ομάδα που θα καταλάβει την 11η θέση στον 4ο όμιλο. Πρόκειται για την ΑΕΡ Αφάντου, η οποία υπέστη την ήττα με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου από τη Μαρκό και είδε την απόστασή της από τις ομάδες που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα να «ανοίγει» στους τέσσερις βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του «μαραθωνίου». Από την πλευρά τους, οι πράσινοι πέτυχαν άλλη μία νίκη και ανέβηκαν στην έκτη θέση, προσπερνώντας και τη Ρόδο στην κατάταξη.

Στο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έριχναν σήμερα το πρωί την αυλαία, η Μαρκό επικράτησε χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Σάμιος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαρκοπουλιώτη (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει κοντά στο γκολ στο 30ο λεπτό, όταν ο Μαρκοπουλιώτης επιχείρησε σέντρα σουτ και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Ανδρέου-Ζερβού (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Μαρκοπουλιώτης, Ριτσωτάκης, Λαζαρίδης (85' Μωραϊτάκης), Λαμπρόπουλος, Αλεξίου (85' Κιούσσης), Παυλίδης, Καλλέργης, Πίκουλας, Γιαννιτσάνης (67' Σάμιος), Ντότης (59' Ευθυμίου)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Καπούταγλης, Κιοσέογλου, Κορλός, Σταμάτουλλας, Παναγιωτόπουλος, Αντωνίου, Λεσάι, Κουτσιανικούλης, Λαθούρης, Σπαχίου (72' Γκέτσι), Ζέλεφ

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35