social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναργειακός: Φιέστα στο Άργος μετά το «διπλό» στη Βάρδα

Παναργειακός: Φιέστα στο Άργος μετά το «διπλό» στη Βάρδα

Άκρως εορταστική, όπως αρμόζει στις περιστάσεις, ήταν η χθεσινή (28/4) μέρα για την οικογένεια του Παναργειακού, ο οποίος επιστρέφει στη δεύτερη Εθνική Κατηγορία της χώρας μετά από 27 χρόνια!

Η αρχή έγινε στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» όπου η ομάδα του Γ. Βαζάκα πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας και έβαλε τον καλύτερο επίλογο σε μία ονειρεμένη χρονιά, που βρίσκει τους «λύκους» να κατακτούν την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και με διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Κόρινθο. Η συνέχεια δόθηκε το βράδυ στην πόλη του Άργους, όπου εκατοντάδες φιλάθλων περίμεναν την αποστολή για να την αποθεώσουν στην κεντρική πλατεία και μπροστά στο Δημαρχείο. Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ, «ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Ιώαννης Μαλτέζος και σύσσωμη η δημοτική αρχή είχαν ετοιμάσει υποδοχή αντάξια για να τιμήσουν του πρωταθλητές και παίκτες του Παναργειακού. Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλτέζος απένειμε τιμητικό κύπελλο στους τρεις αρχηγούς της ομάδας και όλοι μαζί το ύψωσαν στον ουρανό. Στη συνέχεια στην αίθουσα του παλαίου Δημαρχείου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Τσιόδρα, τον προπονητή μας κ. Γιώργο Βαζάκα και τον γενικό γραμματέα κ. Θανάση Τσιόδρα».

panargeiakos-protathlitis.jpg

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος του χθεσινού παιχνιδιού, ο Τσάνι άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με συρτό σουτ (0-1) και τρία λεπτά μετά (11') ο Ελευθεριάδης με πλασέ μετά από ασίστ του Ντε Σόουζα έγραψε το 0-2. Στο 78' ο Μαρίνης «σημάδεψε» δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, στη συνέχεια ο Κατσής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και, έτσι, το γκολ δεν μέτρησε.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κουλοχέρης-Κακάνης (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Α. Τσεκούρας, Λιόσης (68' Κοντομίχης), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κούστα, Σπανός (85' Β. Στεργιόπουλος), Μικελάτος (71' Δουλαβέρης), Κ. Τσεκούρας (46' Θεοφάνης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (85' Κ. Στεργιόπουλος)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Καπετανάκης, Ροκάι, Γάσπαρης (59' Κατσής), Ντε Σόουζα (19' Τσιώλης), Τσάνι (71' Μαρίνης), Ελευθεριάδης (59' Καρυπίδης), Πρίκας (71' Σακελλαρόπουλος), Τσιράκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35