social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε θριαμβευτικά τη σεζόν ο υπέροχος Αστέρας Βάρης!

Έκλεισε θριαμβευτικά τη σεζόν ο υπέροχος Αστέρας Βάρης!

Όπως ακριβώς του άρμοζε με βάση τη συνολική διαδρομή του, έκλεισε ο Αστέρας Βάρης την παρουσία του στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Καβάση, που συμμετείχε ως νεοφώτιστη στο Πρωτάθλημα μετά την περσινή της άνοδο, επιβλήθηκε με 3-0 της Μαρκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και κατέλαβε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη του 3ου ομίλου.

Στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίο Βάρης παρατάχθηκαν δύο ομάδες με αρκετές αλλαγές στις συνθέσεις τους και με τους κυανόλευκους να έχουν την υπεροχή από το πρώτο ημίχρονο. Παρ' όλα αυτά, έφτασαν στην επικράτηση με τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Το σκορ άνοιξε στο 66' ο Καλέλα με πλασέ μετά από ασίστ του Νταγκουνάκη (1-0), το 2-0 έγινε στο 83' με γκολ που σημείωσε ο Δημητρόπουλος με πλασέ μετά από τακουνάκι του Ντούλια και δύο λεπτά μετά (85') ο Μπάκας αξιοποίησε πάσα του Δημητρόπουλου και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Λάμπρου, Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)-Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μάνος, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Παστρικός (65' Ντούλιας), Μπάρρα, Καλέλα, Χριστίνης (75' Μπάκας), Μαγγανάς (65' Μεϊμάρογλου), Ντούνης, Ψυχογυιός (79' Καλύβας), Ντούνιας (75' Μάγγος)

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Φρέρης, Μωραϊτάκης, Γκαρτζονίκας (71' Αλεξίου), Κιούσης (64' Μαρκοπουλιώτης), Πιέτρης, Γκίνι, Αθανασίου (57' Λαζαρίδης), Παναγιωτάκης, Σάμιος (64' Παυλίδης), Ευθυμίου (57' Ντότης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35