social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων για καλό σκοπό!

Άρης Πετρούπολης: Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων για καλό σκοπό!

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Άρης Πετρούπολης

 

Μια ιστορική ημέρα για το Σύλλογό μας και για την πόλη μας. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Πετρούπολης αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν απέναντι σε αξιόλογους παικτες, οι οποίοι ακολουθούσαν τις οδηγίες των Θοδωρή Παχατουρίδη και Αλβέρτου Παπαδάκη, παλαίμαχων άσων του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα αντίστοιχα.
Το ματς διεξήχθη σε άκρως αθλητικά πλαίσια, με τον προπονητή μας, Αλέξανδρο Παλαμάρα, να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές εκείνους που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό (14/4) αγώνα με την Προοδευτικη.
Για την ιστορία το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0
Νοιώθουμε υπερήφανοι που στις μέρες μας ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας και που το απόλαυσαν οι αθλητές μας.
Ευχαριστούμε την αποστολή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & Σ.Α για την τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί την Πετρούπολη και να αγωνιστεί μαζί μας για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
 
Για την Εθνική Ενόπλων αγωνίστηκαν οι: Σφυρίδης, Αβρατογλου, Γερογιάννης, Παπαϊωάννου, Βουρνάζος, Μάναλης, Στεφανής, Ζέρης, Τσέλιος, Κιούσης, Ασημακόπουλος (Νταγιάντας, Πλαστήρας, Γκιώνης, Δρυμούσης, Κοτσοβός, Απειρανθίτης, Καρβέλης, Θεοδώρου, Σταθόπουλος). 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35