social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσπασε το ρόδι» ο Άγιος Ιερόθεος, 1-0 τη Σαντορίνη!

«Έσπασε το ρόδι» ο Άγιος Ιερόθεος, 1-0 τη Σαντορίνη!

Σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου είχε αρχίσει να μένει πίσω στη βαθμολογία, ο Άγιος Ιερόθεος βρήκε την πρώτη φετινή του νίκη και, συγχρόνως, τόνωσε την αυτοποίθησή του ενόψει της δύσκολας συνέχειας.

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0 της Σαντορίνης, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε... ρηχά νερά. Περίπου στο 35ο λεπτό του αγώνα ο Κωτσερίδης πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει τη συνάντηση, με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Ντόκο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Σε μία από αυτές η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Ζγκούρη στο 65ο λεπτό.

Διαιτητές: Λάμπρου, Χαντζίκος-Θωμόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάμης, Αποστολόπουλος, Μενάι, Κωτσερίδης (90' Μουστάκης), Κυριαζής, Τσιμπόκας (72' Γκολφινόπουλος), Γεωργίου (46' Κάλα), Χολέβας (65' Αλ Μπασσάμ)

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Ερρίκος, Ευαγγελιδάκης (76' Συρικέλας), Μηλιώτης (46' Παπαδόπουλος), Παντίδος, Μάγκας, Πολύζος (83' Τζέκινς), Σιμιτζής (46' Νταούκας), Νικολόπουλος, Κέρη, Ζγκούρη.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35