social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του Αλέκου Λάμπι

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του Αλέκου Λάμπι

Ανίπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα αφού όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θρηνεί το χαμό του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέκου Λάμπι.

Στο άκουσμα της είδησης η θλίψη είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συναίσθημα που έχει σκεπάσει τα στρατόπεδα των ομάδων.

Τα συλλυπητήρια των ομαδων

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

EPSA.jpg

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Ρουφ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Αλέκου Λάμπι. Ένα νέο παιδί έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Τα λόγια είναι περιττά. 

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Το Δ.Σ. τα μέλη και το σύνολο των αθλητών του Α.Π.Ο. Θύελλας Ραφήνας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του 22χρονου Αλέξανδρου Λάμπη, ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, που τόσο άδικα και πρόωρα έσβησε σήμερα μέσα στο γήπεδο. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε...

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του αθηναϊκού είναι συντετριμμένο με όσα έλαβαν χώρα στο δημοτικό γήπεδο ηλιουπολης και με το άκουσμα της ειδήσεις και Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Λάμπη και στον ΓΣ Ηλιουπολης.
 
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 
Η οικογένεια του Άρη Σκάλας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για τον απροσδόκητο θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλεξάνδρου Λάμπι.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης Ηλιούπολης - ΑΕ Ερμιονιδας και κατέληξε σε τραγικό θάνατο παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των συμπαικτών του να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και της προσέλευσης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και στον σύλλογο της Ηλιούπολης, ευχόμενοι να είναι η τελευταία φορά που χάνεται τόσο άδικα και άδοξα ένας νέος άνθρωπος στους αγωνιστικούς χώρους.
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35