social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγχωτικά στη Γ' Εθνική ο Ατρόμητος Πειραιά, 2-2 στην Κρήτη με τον Γρανίτη

Αγχωτικά στη Γ' Εθνική ο Ατρόμητος Πειραιά, 2-2 στην Κρήτη με τον Γρανίτη

Ο Ατρόμητος Πειραιά τα κατάφερε. Δια πυρός και σιδήρου κατάφερε να φύγει αλώβητος από τα Χανιά, παίρνοντας ισοπαλία 2-2 από τον γενναίο Γρανίτη Αγίας Μαρίνας και έτσι με αυτό τον "χρυσό" βαθμό να πανηγυρίσει μετά από τέσσερα χρόνια την επιστροφή του στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα προηγήθηκε με πέναλτι του Δηλαβέρη στο 30', για να απαντήσει άμεσα ο Γρανίτης στο 32' με τον ίδιο τρόπο με τον Δρακάκη .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γύρισαν το σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Δρακάκη, μεταφέροντας το άγχος στους Καμινιώτες, μιας και το σκορ στα Ζωνιανά ήταν για αρκετή ώρα ισόπαλο.

Όμως ο Ατρόμητος πέτυχε το πολυπόθητο γκολ που χρειαζότανε με τον ερχόμενο από τον πάγκο Ζαννή στο 80' και πανηγύρισε έξαλλα την σφράγιση της ανόδου.
Ο Γρανίτης καρδιοχτύπησε τους φιλοξενούμενους στο 86', με τον Στεφανίδη να σημαδεύει το δοκάρι.

 

Διαιτήτευσε ο Ζιούτος(Ηρακλείου).

ΓΡΑΝΙΤΗΣ(Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Α. Κολομπάκης (87’ Κοκκινάκης), Η. Στεφανίδης, Πατρικάκης, Κατσαρός, Παπακαστρήσιος, Νάστο (65’ Ρουσάκης), Μεγαλακάκης (65’ Μπεριάδης), Κοκάκης, Μαν. Παπαδάκης, Δρακάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα, Κενδριστάκης (90+2’ Τσετσώνης), Ντάνιελ, Μαρ. Παπαδάκης (77’ Ζαννής), Κοντάκος, Δηλαβέρης (90+2’ Κοτσοβός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35