social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Μανδραϊκό στα μπαράζ, 2-0 τη Νεάπολη!

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Μανδραϊκό στα μπαράζ, 2-0 τη Νεάπολη!

Με το... δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις του στα μπαράζ κατάταξης για την άνοδο στην Γ' Εθνική ο Μανδραϊκός αφού σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου επικράτησε με 2-0 της Νεάπολης.

Οι παίκτες του Σωτήρη Τζουμερκιώτη αντιμετώπισαν τους πρωταθλητές Λασιθίου σε ματς που είχε οριστεί αρχικά για την Πρωτομαγιά ωστόσο λόγω της απεργίας που επικρατούσε το ματς δεν έγινε και ορίστηκε σήμερα (8/5).

Στο α' μερος οι πρωταθλητές Δυτικής Αττικής εκμεταλλεύτηκαν μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 43' όταν ο Πασαλίδης εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Χαλβατζίου κάνοντας το 1-0.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 17' ο Πετσίτης έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Λελούδα όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Νεάπολη απάντησε στις ευκαιρίες με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν το σουτ του Ζαμπετάκη έφυγε άουτ.

Με την έναρξη του β' μέρος ο Μανδραϊκός απλοποίησε τα πράγματα όσον αφορά την 'υπόθεση νίκη'.

Ο Πετσίτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουναλάκη για το 2-0.

Η Νεάπολη προσπάθησε να αντιδράσει όμως έδειξε πάντα στην τελική προσπάθεια τα χαλούσε.

Ο Γκέκας στο 65' με ατομική ενέργεια και σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ για να φτάσουμε στο 80' όπου ο Καλικαντής για τον Μανδραϊκό πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στα τελευταία λεπτά η Νεάπολη προσπάθησε να μειώσει στο σκορ όμως δεν τα κατάφερε και το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Κεφίλη βρήκε τον Μανδραϊκό να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Κεφίλης με βοηθούς τους Κλεπετσάνη και Βατο (Ανατολικής Αττικής)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης) Μαβίδης, Λογοθετης Αγγ., Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλικαντής, Λελούδας (73 Γεωργιαδης), Πετσίτης (73' Λογοθέτης Φ.), Πασαλίδης (65' λ.τρ. Στίσι (88' Φυσαράκης), Χαλβαντζίου (73' Γκαβζιδης), Γιουκαρής.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Αντώνης Γιαννακάκης) Κουναλάκης, Μότσο Αγ., Κουρίνος Αντ., Σγουρός (87' Βερούσι), Τουτουδάκης, Μαυρής (56' Κασαπάκης), Γκέκας, Ρογδάκης (83' Γκεγκόλι), Καλλιμάνης, Ζαμπετάκης, Κουτούζος (56' Μουζιούρας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35